Hello MALINS COLLECTION!

Vad gör en tjej med grym kläddstil med hennes tid som är över? GRYM SMYCKE SÅ KLART!
http://malinscollection.se/ hittar du jätte fina ringar, halsband, earcuffs osv. till riktig bra pris! Själv har jag redan fina grejer från hennes med kärlek gjorda collection.
Här är mina favoriter:

Fjäderörhänge grön



Halsring kedjor

Halsband Berlock


dear Sophie (#10),


Tack Mamma!

Igår ville jag köpa IPhone 4s men den fannnns inte... Då fick jag en halsband av mamma istället hihi Tack mamma att du gjorde mig glad igen med den här snygging:


Nu blir det antagligen först IPHONE 4s efter NY... I hate 2 wait! Men jag klarar mig. Det gör jag alltid!

Glassiliglass

fin dag igår! Klarade matteprov och en redovisning. Köpte också glass because I deservde it! ihihi


Nu ska jag målar mina naglar, duscha, käka och åka till skolan.
BYEBYE

23-25.03.

jadå... det var länge sen! sry 4 long time no see but nu ska jag blogga en snabbis med alla viktiga bilder och informationer från min helg:

FREDAG

Mamma och jag var och shoppade lite i Kista och sen blev det god mat mhmmm hihi



fick också en miniminiminimini mint färgad "clutch" från mommy (H&M)



det hade jag på mig



LÖRDAG

denna dagen jobbade jag 06:30-14:00, sen hämtade mamma mig och när jag kom hem var den här snygging på min säng (Tack mammis)




sen åkte jag till min Jörni-Björni och träffade alla mina älsklingar!



SÖNDAG

sååå och sista helgdagen jobbade jag 13:00-22:00 och det var ju våffeldagen och då åt jag en feeettt våffla



och efter en lång dag med jobb kom jag hem och hittade den här snygg nagellack i mitt rum (Tack igen mamma!!!)



Japp det var det! Pösselipöss

20120322

Idag hade jag såå kul! Först sovmorgon, sen bara en lektion (tyska), sen mysilipusili med bästa Nina med kaffee och windowshoppin', sen hämtade jag världensbästa Sören från jobbet och sen fick jag se Jörns studentmössa! Oji vad kul eller?! Hihi Fuck Yea!
Fan vad jag älskar mina vänner!!!

love päls

Jag älskar päls. Jag själv har en pälsväst, pälshandskar och en pälssjal (naturligtvis är allt fuskpäls! So Greenpeace cool down...) Här är lite bilder på hur man kan bära päls på ett snygg sätt:


(pictures: Sartorialst)

"Hello-Sunshine-Music"

Jag är fortfarande lite sjuk och tvungen att stanna hemma när det 15 grader och finaste sol ute... men till alla är som kan gå ut och njuta av fina vädret, här är en av mina "Hello-Sunshine-Låter". Fint vädret plus bra låt hihi
Varsegod:
Boy med "Little Numbers"


178 "Demin Blue"

Älskar min nyaste nagellack från MAVALA. Jag verkligen älskar den!


N***** better do run run!

Nu lite bra musik! Älskar henne, videon, låten och texten.
Azealia Banks ft. Lazy Jay med "212"




...de hade också snygga skor!

missselfridge.com finns det också jätte snygga skor och de här är de jag blev kär i:

Hari Aqua Simple Sandal



4 item(s) in your bag

Igen hittade jag en bra shoppingsida som heter missselfridge.com. Här är mina 4 smyckesfavoriter som skulle adda 2 ma bag:


Silver Multi Chain Drape Cuff

Gold Leaf Fan Ear Hanger


Gold Box Stretch Bracelet


Silver Long Tassel Arrows Necklace



dear Sophie (#9),


dear Sophie (#8),


Alexander McQueen

Jag mår jätte illa och det ända jag kan göra är att antingen ligga i sängen och sova, kolla på tv:n eller blogga. Och igen kollade jag lite runt på nätet och kom på att jag ville ha nåt sen jätte länge sen. Och det är en klassisk dödskallescarf från Alexander McQueen. Tyvärr kostar den lite för mycket men nån gång kommer jag köpa en
sån! (Det säger jag typ till allt jag postar här hehe)




Tycker om båda två och kunde inte välja färg. "Bara" runt 185 € per styck.


Boom-tschakalaka NERDOUTFIT!

Det här hade jag på mig idag och som ni alla vet älskar jag mina "Nerdoutfits":



Awesome, mad lady!

Jag har hittad en riktig bra smyckessida! Och efter New York kommer jag kalla de här snyggingar mina:

"Drömfångare - Fjäderhalsband 2"

"Stelt Halsband Fortuna"




"Brun Drömfångare"


Sidan har fler såna snyggingar till riktig bra pris:



                                                  Gå in på madlady.se!


Vila

Jag tycker just nu jätte mycket om vita kavajer! Och jag hittade en jättejättejättejääte snygg från VILA för 399 kr:


Goodbye Weekend!

Nu i helgen har jag BARA jobbat. Och samma nästa helg. Jag är jätte trött men glad att det är over now. Sitter/Ligger nu på min säng, lyssnar på musik, kollar lite runt i modetidningar och äter yummie-ananas.


(Solbrännans asgoodie mat!)


(Chic+Ananas)


(Hahaha "helgens-outfits"hahahaha)

dear Sophie (#7),


Welcome home, pretty!

Idag fixade jag lite mitt rum och nu ser det bra ut med min baby min everything min KLÄDSSTÄLLNING! Jag vet inte varför men jag är kär i den. Welcome home honey hihi


NY-Shoppinglist

Min "NewYorkShoppingList" är klar! De följande grejer kommer jag till 100% köpa (om de finns). Vad tycker ni?

American Apparel, Large Leather Carry-All Pouch Turquoise
Converse x2


Ray Bans Wayfarer

Marc by Marc Jacobs Mens Wallet 


Vans Authentic

Levis 501:or shorts






 

Levis Curve ID Bold Skinny Black



Love 2 everything n everybody!

dear Sophie (#6),


(*504h = 21 days)

22 dagar innan jag åker till New York...

... och jag har så mycket stress just nu. Fast idag var det aslungt i skolan och kul hade jag också. Snyggingen Soffan fixade pink dip dye (hennes babysister Sarah också) och det ser sååååå himla bra ut!


Efter skolan drog några klasskompisar och jag till TREAT. Jag älskar min klass!


Och sen efter några timmar funfunfun (Johanna och Michi, still doin it! hahaha) åkte jag till Mörby C för att träffa älskade mamman. Fick ett par snygga jeans från H&M (Tack Mamma!) och käk på Taco & Deli.
Nu sitter jag hemma och gör inget. Ska jobba imorgon kl. 6:30... men men men... Lyssnar på bra musik från Neon Trees och ska lägga mig om en stund. Tills nästa blogginlägg kan ni ju lyssna på den här bra låten:



Pöss pöss

P.S: Snygga "dip dye"-princessan Sophie har också en blogg. Kolla in på: www.thinkrosa.blogg.se!

Dagens

Idag hade jag på mig min snygga blus från Gina Tricot vilken jag fick av my mommy. Älskar den! Plus min snygga nya nagellack i demin blue som ser nästan svart ut. Fina grejer man har hihi


dear Sophie (#5),


kl. 21:21

Så nu snabbt lite om min "2day". Skola, prov, simning (bästa var när en typ 7 år gammal flicka sa till hennes tjejkompis i omklänningsrummet att det finns för många killar på jorden. Hennes kompis i samma åldern ba: "Aa jag vet. Tjejer är ju bäst. De borde döda alla killar!" Hahaha wise little girl....), träffade Sören, fick en klädsställning from my mommy och nu måste jag skriva f*&"$£*?!* råmanuset för mitt projektarbete... Nja. Natalia fixar. Japp... Jag hade på mig mina fina Doc's idag! Det var fan för länge sen hehe
ma 2daysoutfit:


(missed u guys <3)

What's new, Cunts?

Det kom lite nya finisar till min "collection" som jag ska presentera till mina fina läsare. Också vill jag tacka min mamma som köpte vissa av dessa snyggingar. Mamman är bara bäst! Mest är jag kär i min mintfärgad blus från Gina Tricot. Resten är från Monki, Kicks och Oasis.


dear Sophie (#4),


Paris Street Style

Snygg snygg tjej med en fin vardagsoutfit! Älskar bruna halsduken till röda överdelen, byxorna till those shoes, väskan till mössan... SNYGGT!

(bilden: the Sartorialist)


"Add to Wish-list"

Jag tycker jätte mycket om svarta, genomskinliga skjortor och nu hittade jag världens snyggaste från MANGO för 349 kr:

dear Sophie (#3),


TipTop-Topshop

Jag vet inte varför men jag tycker inte såå mycket om TOPSHOP eller jag tyckte inte så mycket om Topshop. Men nu har jag hittat många snygga grejer och två av de tyckte jag jääääättte mycket om! Det första är nåt i min topfärg mint. Jätte fina byxor men jag vet inte om jag kan ha på de för såna ljusa färgar gör ju benet inte riktig small...

ca. 450 kr här

till de här snyggingar hittade jag en tiptop-ryggsack. Jätte jätte snygg grej som jag kommer kanske köpa i eller efter New York:

ca. 330 kr här


Bad Boy Bad Boy

Jag har egentligen så mycket att göraaaa.... Min "2do-list" för idag är jätte lång men jag är för trött att göra nånting. Men bra att jag åtminstonde tvättade tvätten och städade (lite) mitt rum. Men nu ska jag forsätta vara bad boy och kolla lite TV med chips och Coca Cola hihi

Kobeldis like it BIG

Som ni alla säkert vet jobbar jag på ett bagari och där måste jag ta ansvar för semlorna. Och min babysister Alicia älskar semlor, men hon tycker de har för lite mandelmassa och grädde. Och jag tycker inte om att se min syster ledsen och gjorde henne en big semla. Men inte en vanlig stor semla som man kan köpa... When I say BIG I mean BIG:
 
Hehe det tyckte hon om. Älskar min syster <3

Outfit 08/03

På torsdag fick jag låna Johannas snygg halsband och jag är så kär i den att jag tåg massor bilder på den. Tack Johanna, och till er nu min dagensoutfit från onsdag:


#100

Godmorgon till alla och grattis till MIG! Det här är mitt inlägg numero 100! I början tyckte jag inte så mycket om att blogga och ångrade mig att jag valde det som mitt projektarbete men nu älskar jag det! Det är så kul att kolla runt på nätet och leta efter nyaste av det nyaste och ibland får jag random men söta kommentarer och mina unika besökare som var nån gång 121 per dag gör made my day hihi. Tack till alla och jag glädjar mig på mina nästa 100 inlägg ahah.
Kärlek och fred till er,
Natalie Kobeldis

Feather Turquoise Bracelet

by LeiVanKash för $258, är snyggaste bracelet jag har sett i mitt liv! Hoppas jag bli rik nån skön dag så att jag kan köpa hela min familj en IPhone (och Jörn, för vi lovade oss nån gång att vi ska köpa IPhones till varandra om nån av oss bli rik) och till mig ska jag bara köpa såna snygga grejer som det här:


Dip Dye Hair

Jag tycker "dip dye" ser så jävla bra ut!!! Jag vill också ha det men jag vågar inte... Antingen skulle jag ta blond och mera naturligt eller kör hårt med gråa färgen. Tycker "rainbow dip dye" är också coolt men inte riktig min stil.
(Source 1)
(Source 2&3)
(Source 4)

Hot Mama, Beyoncé!

Efter min mamma (såklart) är världens snyggaste och sexigaste mamma Beyonce! Kolla själv, älskar henne:
(Source picture 1)
(Source picture 2)
(Source picture 3)

Vill ha på mig just nu! (eller i NY)

Jeans från LEVI's
T-Shirt från Monki
Skor från Jeffrey Campbell
Ray Bans
Bälte från Diesel
Nagellack från Chanel
Complete:

dear Sophie (#2),


2 1/2

ohh... jag är helt död. Igår var jag hos Johannas place till kl. 00:30 och sen var det en lång aventyr att komma hem. Efter två timmar kom jag hem helt död och killen jag delade sängen med var bara min katt Rufus (<3). Och efter sköna 2 1/2 timmar sömn var jag tvungen att gå upp för att jobba (fuck yea!). Jobbade till kl. 14 och nu är jag hos Ninja men jag ska lägga mig snart annars dö jag på riktig.

Kvällens haff:
Lite random fralla @Brothaus:
Japp det var typ det... eller nja nu ska jag typ också bli I-Phone-cooling. Min älskade mobil gick sönder på väg till Nina och det betyder jag ska fixa ny och det blir en IPhone (yeaaaaj). Efter New York då.

Peace,

Godmorgon 2 everybody! Idag blir det lång dag i skolan, sen tjejmiddag och efter det fessssst. Jag kanske också ska på "konsert" från världens bästa band The Tits.
Nu lite musik till er, för jag tror att jag inte kommer blogga tills på lördagkväll. Men ni kan lyssna på låten om och om och om och om och om och om igen tills I'm back. Här är Delilah med "Love You So":



Tycker också jätte mycket om videon. Bra gjort och killen Delilah har kul med är också en riktig godis. Texten är det bästa med låten: 

"I’m fighting a war that I did not choose
I’m hosting the blame when my ego’s bruised
I’m pointing the gun towards my oldest friend
I’ll carry your heart till the bitter end

Now you own a lifetime, of woes,
But they ain't mine

You know I love you so,
Even though I can't let you know
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so

I'm falling apart at my every seam
I'm chasing my tail whilst you chase your dream
Inhaling the stench of my love's betrayal
Keep ignoring the signs, darling you'll prevail

Cause you own a lifetime, of woes,
But they ain't mine
And you sold my life line
So I'm blue when the bell chimes

You know I love you so,
Even though I can't let you know
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so

Do you know I love you so
In my heart, that's when you're home
I know you leave me lonely
I know you leave me lost
Still my heart goes
And so and so and so and so

You know I love you so,
Even though I can't let you go
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so."


bra musik (igen)

Bra till Kaffe och c*** (mamma har förbjudit mig att skriva om att jag r****, och mamman har alltid rätt!).

enjoy Frou Frou -"Let Go":



...and I'm back in the game!

Wuhu! 35 unika besökare idag! Jag vet det låter lite men jag är nöjd för var och en. Tacktacktacktacktack... TACK till alla er.
Jag och min blogg älskar er thihhtihiii!


... is da shiit!


StaffByMaff

YES POLAND CAN DO IT! What? FASHION! min favorit bloggerska designar också kläder och märket heter "Staff by Maff". Kolla in, riktig snygga grejer hon gör:

http://staffbymaff.pl/



dear Sophie,


Zoe Saldana i mint Calvin Klein

Hon är snygg som fan och hon vet hur man klär sig bra: Zoe Saldana!
Här är hennes bästa outfit (tycker jag):


(bilder: http://www.butterhotshoes.com/2010/07/zoe-saldana-for-calvin-klein-underwear.html)

Älskar klänningen i mint-färgen (man ser det inte så bra men klänningen är mint) och hennes vita skor make the outfit ännu bättre.

som sagt: jag älskar MINT.



Blus & stickad Tröja - ACNE
Nagellack - ISADORA
Clutch - H&M
Skor - Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell Elegant

två ord bara: AS SNYGG!
Jag älskar Jeffrey Campbell och de hära skor är TOP! Love it.



(bild: http://www.jeffreycampbellshoes.com/)


Dafuq?

För 20 min sen var det 5 unika besökare (idag) på min blogg nu är det 15!!! Fan vad coolt, snällt, grymt, awesome osv.

Tack little stalkers <3

GLOSSYBOX

Min mamma älskar mig och min blogg och hon försöker hjälpa mig så mycket hon kan med bloggen. Allt jag vet får jag typ av henne och det är jag jätte tacksam över. Japp och min mamma älskar hennes Glossybox som hon får varje månad (jag med förresten). Glossybox är "en lyxig box full av skönhet" det vill säga att det är en box som kommer varje månad med 5 skönhetsprodukter i mindre format (för endast 139 kr/mån). Boxen är rosa (JÄTTE VIKTIGT, eller för mig hihi) och mamma lovade att jag får öppna nästa och ta bild på allt så jag kan lägga upp bilderna på min blogg! Isn't this awesome? Fuck Yea!



http://www.glossybox.se/

24/7

Thanks 2 "KONY 2012" har jag en ny "24/7"-låt! Flux Pavilions "I Can't Stop" är as bra och jag kan inte sluta lyssna på den.



Grym va?


I'm in love with Wendy Nguyen

Kära mamman visade mig igen en jätte snygg bloggerska (seriöst vad skulle jag göra utan min mamma?). Och jag hittade världens snyggaste klänning på Wendy's Lookbook! Och den är från Forever21 och det betyder att jag har en ny sak på min "shopping-in-NY"-lista som ska köpas.



Alla bilder och mer finns på: http://www.wendyslookbook.com


Hej Michi!

lite random nu men jag lovade älskade Michi ett inlägg bara till henne and here it is!
Älskar min lilla Mischi och hon är inte bara rolig och söt utan asssssssss snygg! Take a look at this beautiful:


KONY 2012

Så första du gör är att ta 30 min och kolla på det här:



Jag grät watching this och nu vill jag gör skillnad och DU SKA OCKSÅ GÖRA DET!


NYCD: 31d.

Det är bara 31 dagar kvar tills Sophan och jag åker till New York! Fan vad taggad jag är! hihi
Idag åkte jag hem igen för att hämta lite fräsha kläder, och då käkade man med bästa mamman. I skolan hade jag lite småtråkig och ritade en fin bild haha. Nja det var det, malar mina naglar i snygga mint färgen just nu, kollar på "How I Met Your Mother" och bloggar. Men jag ska lägga mig snart så god natt och vi ses imorgon.
PÖSS PÖSS





Nästa vinter...

... ska jag köpa världens snyggaste vinterjacke från romwe.com/! Tycker att det är as skönt att det bli hela tiden bättre och bättre med vädret MEN med en sån snygg jacka skulle jag kunna leva lite längre med vintertemperaturen.
Med "Gezuckt Shearling Collar Black Jacket" för $74.99 kan nästa vintern (2012/2013!!!!) komma:


MALENE BIRGER, love it

Jag älskar Malene Birger. Allt hon gör är bara så fint och klassiskt! Kollade igen genom hennes hemsida (http://shop.bymalenebirger.com/ ) och hittade världens snyggaste skor. De kostar ju bara 2. 899,00 SEK hehe nej men jag kommer säkert (och tyvärr) inte köpa de men ändå snygga as hell!
Här är Malene Birgers Sinousa suede pumps:
Forever in love with Malene Birger!

Hallo Germany!

Nu ska jag blogga på tyska för en gång skull och mina tyska kompisar som "läser" min blogg.

So liebe Leute! Heute bloge ich auf deutsch für meine lieben deutschen Freunde, die so nett waren meinen Blog anzuklicken!
Erstmal dieser Blog ist meine Projektarbeit welche ich von der Schule aus machen muss. Das ist so das man sich eine Frage aussuchen soll und innerhalb von ungefähr einem Schuljahr diese beantworten sollte. Meine Frage ist: "Wie kann ich mit einem Blog erfolgreich werden?". Ich hab schon einiges auspobiert und jetzt bin ich ziemlich zufrieden wies läuft. Naja das wars auch über das Thema.
Mir gehts gut, in Schweden scheint die Sonne und die Leute sind nett. Liebe wie immer mein Leben und mach das Beste aus allem. Außerdem tink ich grad Kaffee bei meiner Nina und schau Simpsons (auf deutsch sogar uhuhuuu!).
Japp wie immer halt. Vermisse alle meine deutschen Freunde und die restliche deutsche "Familie" die ich im geliebten Deutschland hab.
Und jetzt der NewYorkCountDown auf deutsch: In 32 Tagen bin ich in New York (oder auf dem Weg dahin hihi).
Lieb euch alle!
P.S.: Jetzt gute deutsche Musik von Deichkind "Leider geil", mit einem super Musikvideo!!!
Enjoy:


Come 2 Mama!

Jag vill ha den fina Transparent Blouse från Staff by Maff (http://staffbymaff.pl/) för ca. 30 €.



very pretty, very pretty!

Ska kolla på "Top Gun" nu och sen är det dags för lite sovi sov.
Fred och Kärlek till alla. Pöss.

MAFFASHION

(Som vanlig) Visade min mamma mig nåt. Och det var en polsk modeblogg. Först var jag lite skeptiskt men nu älskar jag hennes blogg. Det var ett tag sen mamma visade men nu iallafall älskar och följar jag hennes blogg. Och hennes style är grymmmmmmmt bra!
Är inte så bra på att läsa polska men man kan ju bara kolla på bilderna! Åndå. Bäst!
Check it out now funk soul brother:
http://madamejulietta.blogspot.com/

Lite bilder jag snudde från henne hehe:



Tack igen Mamma för tipsen. Utan dig skulle jag vara typ ingenting. Kocham cie!

P.s: Tjejen har typ gråa toppar. Tycker det är as coolt! Ska jag fixa också?

NYCD: 33d.

Kollade lite runt igen på nätet och hittade snygg bild på ett snygg couple från snygg New York hehe. Nej men sån kille vill jag också ha (kanske man hittar en sån snygging i New York, man vet ju aldrig), och tjejens skor, pälsväst, jacka och solglassögon är bara TOP! Ska kanske också köpa Jeffrey C. skor i NY, och färgen var inte heller bad. Får se. Hihi det är bara 33 dagar kvar!



(Bilden: http://thelocals.lightbox.com/ )

f******* F***!

Jag är as sur just nu. Orkar inte berätta men bara så ni vet. Bra att man har en blogg där man skriver till hela världen att man är sur. Naja nu vet ni iallafall!
Love you ändå.

"Eye-Sex"

'ow sum g00d musiq. Låten är från 2010 men fortfarande bra. Plus att det är tre as heta killar som gjorde den. Tre as heta svarta killar. Alla som känner mig vet att jag go crazy just looking @ them. Jag vet inte men svarta killar är het. "Deuces" är från sexy Chris Brown, sexy Tyga och sexy Kevin McCall.
Enjoy:



Nu ska jag lägga mig och dröma om mycket good dark chocolate.

peace n g00d n8, people

Brothaus Moberg, Solbrännan och N See Bar

Igår var jag tvungen att gå upp kl. 5:00, jobba 6:30- 12:00 på Brothaus i Åkersberga och sen från 13:00-17:30 på Restaurang Solbrännan i Österkär. Jag var så död efter jobbet men bästa Johanna kom igår från Norrland och jag åt bra mat hos henne och sen åkte Johanna, Michi, Yasse, Nicolas, Hugo och jag till N See Bar. Mycket igår. Idag sov jag till kl. 16:00 och skypade min världens bästa Pappa som bor i Polen. Saknar honom som fan. Varje dag. Nja... Imorgon flytter jag till sötaste Nina igen.


(Bilder från Brothaus, hade lite småtråkig)

it was friday friday

Hej på er! Min fredag kväll var rolig och skön med mina bästisar hos Sören. Vi kom på att i Tyskland ciggpacketet är större än i Sverige och skjortor är fortfarande trendiga. Haha love my people.






Shoppin' in New fucking York II

Jag ska också köpa ett snygga par Vans authentic. Men jag vet inte om jag ska ta ett par röda eller blåa...



(bild: http://bikesonwheels.ca)

Shoppin' in New fucking York

En till sak jag ska köpa i New York är..... en Clutch från American Apparel i färgen turquoise (hittade inga bra bilder på den i min färg):


(bilder är från www.asos.de/ )

Här i Sverige kostar de runt 800 kr (de stora). Hoppas de är lite billigare i the big apple.

(NewYorkCountDown: 36 days left.)

Never ever finnar

Numero uno tipp mot finnar. Du vaknar och ser ditt fina ansikte i spegeln och bääääm u got a finne. Don't panic ta bara lite zinksalva på den för några timmar. Den tar inte bort hela finnen men den kommer inte vara svullen och röd längre. Fick tippset från bästa mamman (as usual).
Min Salva är från Natusan:




New in, mint.

Älskar färgen "mint". Fresh och söt färg som påminner mig om sommer, sol och värme. Bästa som nagellack, tycker jag. Förra sommaren hade jag en "mint"-färgade nagellack men den tog slut direkt. Mamma visste det och tyckte antagligen synd om mig och köpte en ny MINT Nagellack från Kicks.





Nu kan sommaren komma!

Hallö Sexy!

Vaknade med skönnnn sol och första jag gjorde var att sätta på tv:n. Och då kom världens bästa reklam. Nej nej världens sexigaste reklam. Dolce & Gabbanas "Sport" reklam. Åhhh fan vad jag vill ha killen.



Grrr... Ska fan gifte mig med den dära hetingen haha.
Ikväll ska jag till bästa Sören och Jörn. Imorgon blir det jobb och sen ska på kvällen ska jag träffa min bästa sexigaste bästabästabästa vän Johanna som jag har inte träffat sen sista fredag och ni kan inte fatta vad det betyder! Utan henne är det jätte svårt att ha kul (see Ace sista lördag = no fun, no Johanna). Okaj i onsdags hade jag kul men det var tur... Nej okaj jag överdriver lite men kul iallafall att träffa min snygging imorgon med middag och utgång (kanske).

Peace

Heeejjjj! Kom hem så sent idag att det blev bara yummie granny smith äpple till frukost. Jag hade så kul igår kväll med Yasse, Michi, Clara, Malaka och co. Blev spontan utgång. Fest på KTH, n*****. As kul hade man jaja. Alla som är 18 och pallar inte betalar inträdet och mycket för öl ska dra dit. insider tip. Massor med snygga hipsters och bra och hög musik for everybody.
Ska duscha nu och åka till min hipster Jörn.


RSS 2.0